Balanceren

Voor al uw aandrijvingen

Revisie en onderhoud
Uitlijnen en balanceren
Conditiemetingen
In bezit van VCA

Balanceren

Bij motoren, ventilatoren, brekers, centrifuges etc. is het belangrijk dat deze geen onbalans hebben. Indien er onbalans aanwezig is kan dit grote gevolgen hebben voor de levensduur.

Er kan door onbalans schade optreden in de lagers, behuizing en in het ergste geval kan de gehele fundatie en leidingwerk gaan scheuren met als gevolg: stilstand en veel schade.

Het is dus zaak om te zorgen dat het geheel in balans draait. Hiervoor hebben wij in onze werkplaats een balanceerbank om uw roterend onderdeel te kunnen balanceren. Indien het moeilijk of niet mogelijk is om het roterend onderdeel uit te bouwen, hebben wij geavanceerd apparatuur in huis om bij u ter plaatse uw roterende machine te kunnen balanceren. Dit kan zowel 1 vlaks als 2 vlaks. Het voordeel is dat de machine niet uitgebouwd hoeft te worden als u dit ter plaatse laat doen. Zo wordt er veel tijd en geld bespaard.

Vraag ons gerust om ons voordelig balanceertarief.

 
 
CARLO DE BRUYN SERVICE

Met meer dan 15 jaar ervaring in aandrijvingen noemen wij ons met recht specialist!

Carlo de Bruyn is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Zekerheid over service en garantie.


Daarnaast zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid.
De werkzaamheden verzorgen we in onze eigen werkplaats of bij u op locatie. Wij staan achter onze dienstverlening en doen graag een stap extra voor onze klanten!